Premtimet e politikanëve

Premtimet e politikanëve

Edhe sot në ditën e tetë të fushatës zgjedhore, subjektet politike kanë vazhduar aktivitetet elektorale nëpër komuna të ndryshme, duke shpalosur programin dhe duke kërkuar votën e qytetarëve. Në vazhdim ndjekim kronikën e fushatës zgjedhore. /21Media

VV-KAÇANIK

PDK- GJAKOVË

LDK-PODUJEVË-OBILIQ-FUSHË KOSOVË

AAK-PSD-DRENAS