Babai e frikëson vajzën e tij

Babai e frikëson vajzën e tij

Catherine, Austin dhe vajza e tyre Elle janë një ndër familjet më të pëlqyera në rrjetet sociale.  “The ACE Family” titullohet kanali i tyre në Youtube ku ata publikojnë gati çdo ditë video të ndryshme të cilat janë gjithmonë interesante.

Së fundmi ata kanë sjell një video, në të cilën Austin mundohen që ta frikësoj vajzën e tij, duke u futur brenda një arushi të madh.

Reagimi i vajzës së tyre do të ju lë pa fjalë./21Media