"Chloe", "Brian fatkeqi" "Vajza e fatkeqësisë" si të rritur

“Chloe”, “Brian fatkeqi” “Vajza e fatkeqësisë” si të rritur

Imagjinoni fotografinë  më të keqe të shkollës ose fotografinë që është në albumin tuaj të familjes, tani imagjinoni se albumi i fotove është interneti. E pra, kjo është ajo që jeta ka qenë si për fytyrat e famshme mbrapa “memes” tonë të preferuar. Për fat të mirë, interneti mund të mos jetë një vend që harron, ai jep shanset për shpjegim.

Mbani mend fytyrat si ‘Chloe’ dhe ‘Bad Luck Brian”, ata tani janë të gjithë të rritur. Nga qesharake deri në çiltër të vështirë, shprehjet e këtyre ‘të famshme’ janë bërë përgjithmonë të pavdekshme në internet, por tani po kështu janë edhe transformimet e tyre, transmeton rtv21.tv.

Ashtu si një verë e mirë, shumica e këtyre yjeve kanë arritur më mirë gjatë kohës. Edhe pse tani janë më të vjetër, këto fytyra qesharake janë ende mjaft të njohura./21Media