20 pranvera

Loading...

20 pranvera

Ashtu siç ju kemi premtuar të gjithë ju që nuk keni qenë prezent fizikisht në ballo pranverore,  por që jeni pjesë e përzemërt dhe e pandashme e RTV21, ju dëgjues, shikues, lexues besnikë sonte me fillim nga ora 22: 30 do të mund të ndiqni atmosferën në Gala mbrëmjen e sivjetme të organizuar nga RTV 21.

Të veshur me shumë glamur në një ambient përrallor, të pranishëm ishin shumë fytyra publike e miq të  shtëpisë mediale 21 Media të cilët festuan bashkë me stafin e RTV 21 deri në orët e hershme të mëngjesit 20 vjetorin e themelimit  të RTV 21.

Shumë surpriza ishin pjesë e mbrëmjes, ju mbetet t’i shini vetëm pas pak orësh.

Shikim të këndshëm!/21Media

Sonte mbahet “Ballo Pranverore”