"Gardhi" triumfon në Hamptons Film Festival

“Gardhi” triumfon në Hamptons Film Festival

Filmi “Gardhi” nga Lendita Zeqiraj fiton çmimin kryesor në Hamptons Film Festival në SHBA duke ju ofruar edhe më afër mundësisë për t’u nominuar për OSCARS.

“Gardhi” është bashkëprodhim i shtëpisë filmike kosovare N’art, Sacrebleu Productions nga Franca dhe Woof Films nga Kroacia dhe është përkrahur financiarisht nga Qendra Kinematografike e Kosovës, Cinema Fondacioni – Region Ile De Francedhe me mbështetje nga Komuna e Prishtinës.

Në këtë film luajnë: Arti Lokaj, Ilire Vinca, Adriana Matoshi, Rozafa Celaj, Melihate Qena, Xhejlane Godanci, Kumrije Hoxha, Arta Selimi, Alketa Sylaj, Edita Dula, Timur Urqan, Norik Xhemajli dhe qenushja Nina./21Media