Arben Zharku ka uruar ekipin e filmit

Arben Zharku ka uruar ekipin e filmit

Filmi “Gardhi” nga Lendita Zeqiraj triumfon në Palm Springs si filmi më i mirë i shkurtër dhe fiton të drejtën e garimit për Oscar.

Me këtë rast, drejtori i Qendrës kinematografike të Kosovës Arben Zharku ka uruar ekipin e mrekullueshëm të filmit dhe sidomos ansamblit fantastik të aktoreve femra dhe rolit kryesor të aktorit të ri Arti Lokaj.