Sigurimin për automjete  mund ta marrin online.-Së shpejti edhe banka e diasporës në Kosovë

Sigurimin për automjete  mund ta marrin online.-Së shpejti edhe banka e diasporës në Kosovë

Të gjithë bashkatdhetarët që vijnë nga diaspora për pushime në  Kosovës,  sigurimin për automjete mund ta marrin online. Po ashtu, së shpejti do të hapet banka e diasporës në Kosovë. Për këto e çështje të tjera kolegu Bahtir Cakolli, bisedoi me ministrin e diasporës dhe investimeve strategjike, Dardan Gashin./21Media