Takim i KQZ-së me institucionet e sigurisë

Takim i KQZ-së me institucionet e sigurisë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në ditën e hapjes së fushatës zgjedhore mbajti një takim pune me përfaqësues të Policisë, Prokurorisë së Shtetit, Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe Këshillit Gjyqësor, me ç’rast u diskutua lidhur me programin orientues të sigurisë për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës të cilat do mbahen më 6 tetor./21Media