Beqa edhe njëherë na tregon suksesin e saj

Beqa edhe njëherë na tregon suksesin e saj

Getta Beqa në mesin e 1 mijë atleteve në botë kualifikohet përsëri për të marrë pjesë në kampionatin botërorë 2019-të.

Këtë lajm për Getten dhe Kosovën e ka bërë të ditur “IFBB Elite Pro” në njoftimin e saj zyrtar.

Geta tashmë kampione e shumëfishtë e cila  ka fituar të drejtën ndërkombëtare si profesioniste ka rrëmbyer të gjitha kupat  me medalje të arta që egzistojnë në botë.

Gjithsej 1 mijë garuese që garojnë gjatë gjithë vitit në Wellness IFBB dhe Elite Pro, ndërsa Getta është kualifikuar në top pesëshen më të mirë në botë.

Synimi i Gettas është ta zë vendi i parë.

Poashtu Getta Beqa është e njohur edhe si instruktore e fitnesit e cila ka një sukses të jashtëzakonshëm.