U publikua bashkëpunimi "Susta"

U publikua bashkëpunimi “Susta”

Këngëtarja Fevzije Konushevci – Berani e njohur si Gili  së bashku me Burakun dhe grupin Fama porsa publikuan projektin e ri.

“Susta” titullohet kënga e Gilit, Burakut dhe Grupit Fama, të cilës i kanë realizuar edhe videoklip.

Për tekstin e këngës është përkujdesur tekstshkruesi i njohur, Ilir Berani, orkestrimin  e ka bërë Florent Boshnjaku, ndërsa videoklipin “ASHA”./Media