Konferenca e fundit e komandantit të KFOR-it në Kosovë

Konferenca e fundit e komandantit të KFOR-it në Kosovë

Komandanti i KFOR-it, gjeneral major Giovanni Fungo gjendjen e sigurisë e vlerësoi të qetë. Në konferencën e fundit si komandant I KFOR-it tha se nuk sheh kërcënime në aspektin e sigurisë. Tha se ka bashkëpunim të mirë në mes të Policisë së Kosovës, Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe  Eulexit./21Media