Aftësimi profesional, sfidë në vend

Aftësimi profesional, sfidë në vend

Organizata gjermane GIZ organizoi konferencë më temën “Arsimi dhe aftësimi profesional”. Më këtë rast u çertifikuan 200 pjesëmarrës nga 20 kompanitë kosovare të sektorit privat të cilët kanë marrë trajnime nga kjo organizatë./21Media