Në ndërrimin e moteve, fishekzjarret ndriçuan qiellin në kryeqytet

Në ndërrimin e moteve, fishekzjarret ndriçuan qiellin në kryeqytet

Atmosferë festive, përveç ambienteve familjare dhe lokaleve të shumta, ka mbretëruar në ndërrimin e moteve edhe në sheshet kryesore në kryeqyet. Komuna e Prishtinës edhe këtë vit e vazhdoi traditën e organizimit të pritjes së vitit të Ri në hapësiara publike.