Programi festiv i RTV21

Programi festiv i RTV21

Radiotelevizioni 21 e vazhdon traditën e ndjekur për 21 vjetët e funksionimit të vet, në ofrimin e programit të pasur artistik e zbavitës për kremten e Vitit të Ri.

Nga mëngjesi i së martës së 31 dhjetorit e deri në përmbyllje të fundjavës së parë e vitit 2020, audienca e shtëpisë sonë mediale do ta ketë mundësinë të shijojë programe të larmishme muzikore dhe  me shumë risi.

Me atmosferë argëtuese për të gjitha moshat dhe shijet. Ndiqeni një rrëfim përmbledhës për programin festiv të Radiotelevizionit 21./21Media