Fotografi të periudhave të ndryshme

Fotografi të periudhave të ndryshme

Imazhet e arkivuara nuk janë vetëm një  galeri e fotografive të vjetra. Ato janë flashe të shpejta të së kaluarës dhe secila prej tyre tregon një ngjarje të rëndësishme që duhet të kujtojmë.

Ju mund të shihni shumë gjëra në fotografi si dashuria në mes të një lufte, fëmijë paqësorë, madje edhe një lama që udhëton me një taksi!

Më poshtë ju sjellim një përmbledhje të re të fotografive historike në mënyrë që ju të mund të bëni një udhëtim të shpejtë në kohë./21Media

Një roje bie gjatë një parade, pasiqë kalon Mbretëresha Elizabeth II, qershor 1970

Fëmijët luajnë në mesin e rrënojave të Pushtimit të Ditës-D, Normandi, Francë, 1947

Macja Nohcha, kafsha e Forcave Speciale të Policisë Ruse të Kaliningradit, 1994, Gudermes, Çeçeni

Një ushtar i Zelandës së Re pushon dhe pi duhan në shkretëtirat e Afrikës së Veriut, Egjipt, 1942

Adolf Hitler takoi Mbretin e Tajlandës, 1934

Walt Disney, Mickey Mouse dhe macja e Disney, 1931