Sipas mjekëve ai kishte probleme me zemër

Sipas mjekëve ai kishte probleme me zemër

Një person është gjetur i vdekur paraditen e sotme në rrugën Gjilan-Ferizaj. I ndjeri rreth 63 vjeçar sipas mjekut kujdestar kishte probleme shëndetësore me zemër dhe vdekja e tij ka qenë e natyrshme. Rastin e ka konfirmuar Policia Rajonale e Gjilanit.