Bombë e Luftës së Dytë Botërore e gjetur në Köln

Bombë e Luftës së Dytë Botërore e gjetur në Köln

Një bombë amerikane e përmasave të mëdha të luftës së dytë botërore është gjetur në një kantier ndërtimi në Köln-Deutz.

Të martën në mëngjes autoritetet speciale do bëjnë deaktivizimin e bombës, gjatë kësaj periudhe kohore pritet të ketë kufizime të konsiderueshme në Köln-Deutz në trafik dhe për linjat hekurudhore në atë pjesë./21Media