Kosova është duke kryesuar mekanizëmin rajonal rinor, pra RYCO-në KG

Kosova është duke kryesuar mekanizëmin rajonal rinor, pra RYCO-në KG

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka pritur sot në takim ambasadorin e Gjermanisë në vendin tonë, Christian Heldt.

Gashi tha se kanë biseduar për tema që kanë të bëjnë me aktivitetet e të rinjve të Ballkanit Perëndimor, përkatësisht me procesin e RYCO-së ( Zyrës Rajonale për Bashkëpunim Rinor RYCO) në rajon.

E falënderova ambasadorin për përkrahjen e Gjermanisë në fushën e rinisë, me theks të veçantë për rolin e Berlinit në mbështetje të implementimit të projekteve dhe programeve që RYCO do të zhvillojë gjatë vitit 2019 derisa Kosova është duke kryesuar këtë mekanizëm rajonal rinor, pra RYCO-në KG”, tha ministri.