Prioritet ambienti në Kosovë

Loading...

Prioritet ambienti në Kosovë

Kosova dhe Gjermania nënshkruan dy marrëveshje për projektet “Programi i Menaxhimit të Mbeturinave të Ngurta”, në vlerë 4 milionë euro dhe Shërbime Profesionale të Pranuesit në Kuadrin e Programit të Menaxhimit të Mbeturinave, në vlerë 1 milion e 466 euro./21Media