Isa dhe Shemsi Abazi nga Gjilani, viktima të tërmetit në Durrës

Isa dhe Shemsi Abazi nga Gjilani, viktima të tërmetit në Durrës

Tërmeti i 26 nëntorit ishte fatal edhe për dy vëllezërit Isa e Shemsedin Abazi nga Livoçi i Gjilanit. Atyre sot iu dha lamtumira e fundit në prani të shumë qytetarëve dhe përfaqësuesve të institucioneve./21Media