Kështu dukej Gjira kur ishte e vogël

Kështu dukej Gjira kur ishte e vogël

Njëra ndër artistet më të dashura për publikun shqiptar, Gjira Kajtazi, publikoi një imazh të bukur të fëmijërisë. Ajo duket e ëmbël si gjithnjë dhe nuk ka ndryshuar aspak.

Në muajin prill, Gjira u bë nënë për herë të parë. Ajo dhe partneri i saj, Ali Ibrahimi, kanë një djalë, të cilin e pagëzuan me emrin Maël./21Media