U themelua iniciative “Pay my Intership”

U themelua iniciative “Pay my Intership”

Ligji i Punës i Kosovës nuk e përcakton që puna praktike duhet të paguhet.

Kjo ka bërë që një grup i të rinjve të themelojnë një iniciativë “Pay my Intership” për të treguar përvojat e tyre të punës praktike dhe për të kërkuar që po e njëjta punë të paguhet./21Media