Analistët: Përgatitje për zgjedhje lokale dhe nacionale

Analistët: Përgatitje për zgjedhje lokale dhe nacionale

Ashpërsimin e gjuhës në vazhdimësi mes zyrtarëve të PDK-së dhe Vetëvendosjes njohës të rrethanave politike e quajnë përgatitje për zgjedhje lokale por edhe mundësisë për zgjedhje nacionale. Thonë se akuzat e ndërsjella janë bazë për hetime nga prokuroria./21Media