GJK: Lënda është në shqyrtim fillestar, njohësit kërkojnë epilog të kërkesës para datës së zgjedhjeve

GJK: Lënda është në shqyrtim fillestar, njohësit kërkojnë epilog të kërkesës para datës së zgjedhjeve

Kryeministri në dorëheqje Ramush Haradinaj, tre javë më parë ka dorëzuar në  Gjykatën Kushtetuese kërkesën për intepretimin e  dorëheqjes së tij nga posti i kryeministrit dhe definimin e kompetencave dhe funksionimit të Qeverisë pas dorëheqjes. Gjykata Kushtetuese thotë se kjo lëndë është në shqyrtim fillestar, përderisa nga njohësit e kushtetutës thuhet se kjo kërkesë duhet të marrë epilog para se të shpallen zgjedhjet./21Media