Gjykata e Apelit në Colmar, e ka shtyrë për 27 prill vendimin  lidhur me kërkesën e Serbisë për ekstradimin e Ramush Haradinajt. Pas daljes nga gjykata, Haradinaj ka thënë para mediave se nuk e njeh juridiksionin e Serbisë dhe se e vërteta për të është konfirmuar në vitin 2012. Ai ka shprehur bindjen se në seancën e radhës do të lirohet. Në Francë është gazetari ynë, Burim Zariqi dhe kameramani Arian Havolli, të cilët e kanë përgatitur kronikën në vazhdim./21Media

Gjykata e Apelit në Colmar, e ka shtyrë për 27 prill vendimin  lidhur me kërkesën e Serbisë për ekstradimin e Ramush Haradinajt. Pas daljes nga gjykata, Haradinaj ka thënë para mediave se nuk e njeh juridiksionin e Serbisë dhe se e vërteta për të është konfirmuar në vitin 2012. Ai ka shprehur bindjen se në seancën e radhës do të lirohet. Në Francë është gazetari ynë, Burim Zariqi dhe kameramani Arian Havolli, të cilët e kanë përgatitur kronikën në vazhdim./21Media