Kështu është maskuar Gjystja

Kështu është maskuar Gjystja

Për festën e përvitshme Halloween,  apo siç njihet ndryshe “Nata e shtrigave” janë maskuar edhe personazhe të njohur të showbiz-it shqiptar.

Në mesin e tyre është edhe këngëtarja Gjyste Vulaj. Përmes disa postimeve në Instagram ajo ka treguar se për këtë festë ka bërë një maskim interesant dhe të frikshëm.

Halloween është një ndër festat që festohet në çdo vend të botës. Jeta e natës është ajo ku ekspozohen kostumet dhe maskat më të frikshme për Halloween. Kjo festë festohet edhe nga të rriturit si dhe fëmijët./21Media