Bytyqi: E kemi obligim për ata të cilët e dhanë më të shtrenjtën

Bytyqi: E kemi obligim për ata të cilët e dhanë më të shtrenjtën

Në Gllogjan sot ishte ditë  e shënuar. U vu   gurrëthemeli i shkollës fillore ‘Heronjtë e Dukagjinit’. Ky investim është mirëprit nga nxënësit dhe prindërit duke e vlerësuar si investim për të ardhmen dhe zhvillimin e komunës së Deçanit./21Media