Tragjedia e nxënëses Xhehja Mexhitit

Loading...

 Tragjedia e nxënëses Xhehja Mexhitit

Mbrëmë rreth orës 19:15, duke ikur nga qentë endacak, rrëshqiti dhe ra në Vardar, e trupi i saj i pa jetë u gjet 3 orë më vonë. Për tu përshëndetur për së fundi herë nga gjimnazi u nisën edhe shokët e shoqet e Xhehjas./TV21