Të dyshuarit kanë ikur

Të dyshuarit kanë ikur

Dje dy persona të panjohur të maskuar dhe me armë u kanë grabitur rreth 25 mijë euro dy personave të sigurimit të një kompanie në Prishtinë.

Sipas policisë, rastin e kanë raportuar viktimat, teksa kanë thënë se ata ishin duke transportuar pazarin ditor përderisa janë sulmuar nga dy të dyshuarit.

Të dyshuarit, pas kryerjes së veprës penale janë larguar me një veturë në drejtim të panjohur./21Media