Avdullahu: Qeveria nuk i frikohet asnjë lloj nisme të opozitës

Avdullahu: Qeveria nuk i frikohet asnjë lloj nisme të opozitës

Qeveria e Kosovës e quan të panevojshme iniciativën e Nismës për Kosovën për shkarkimin e Qeverisë. Zyrtarët qeveritarë thonë se koalicioni PDK-LDK është duke funksionuar mirë dhe nuk ka vend për zgjedhje të parakohshme. Por, deputeti I PDK-së Adem Grabovci thotë se PDK është e gatshme për zgjedhje të parakohshme nëse është në të mirë për vendin. Ndërkaq, në Institutin Demokratik të Kosovën e quajnë të drejt ligjore iniciativën e Nismës për Kosovën për shkarkimin e Qeverisë. Sipas KDI-së, iniciativa për shkarkimin e Qeverisë mund ta qojnë vendin në zgjedhje të parakohshme./21Media