Në 55 vjetorin e rënies së heroit, Fazli Grajqevci

Në 55 vjetorin e rënies së heroit, Fazli Grajqevci

Në një orë përkujtimore u fol për veprën e heroit, Fazli Grajqevci. Në 55 vjetorin e rënies së tij, u tha Grajqevci është një flakadan i lirisë dhe meriton që historia të shkruaj më shumë për të, dhe shteti t’i ngrisë një lapidar në qendër të Prishtinës. Fazli Grajqevci u përkujtua edhe sot si një aktivist e intelektual i rrallë./21Media