Ato performuan në qiell për 90 sekonda

Ato performuan në qiell për 90 sekonda

Pesëdhjetë e shtatë gra kanë vendosur një rekord të ri botëror për një “fluturim” të sinkronizuar në Ukrainë.

Gratë nga 19 vende të ndryshme morën pjesë në një projekt për të hyrë dhe më pas të ndryshonin formimin gjatë lëshimit të tyre në një kohë shumë të saktë për të takuar kolegët e tyre në qiell, transmeton rtv21.tv.

Gjatë 90 sekondave të rënies së lirë, ato ndryshuan formimin tre herë.

Rekordi i mëparshëm u vendos në Holandë, ku përfshiheshin 56 gra./21Media