Grenell: Ne tërhiqemi, nëse Kosova dhe Serbia nuk lëvizin drejtë një marrëveshje.-Krasniqi: Është herët për tërheqje të SHBA-ve nga dialogu.-Greiqevci: Tërheqja e SHBA-ve fatale për dialogun

Grenell: Ne tërhiqemi, nëse Kosova dhe Serbia nuk lëvizin drejtë një marrëveshje.-Krasniqi: Është herët për tërheqje të SHBA-ve nga dialogu.-Greiqevci: Tërheqja e SHBA-ve fatale për dialogun

I dërguari i posaçëm i SHBA-ve për dialogun Kosovë Serbi, Richard Grenell, ka paralajmëruar se SHBA-të mund të tërhiqen nga procesi i dialogut nëse Kosova dhe Serbia nuk i kthehen tryezës së bisedimeve për arritjen e marrëveshjes së paqes. Përfaqësuesit e instituteve që merren me politikat në Ballkan vlerësojnë se tërheqja e SHBA-ve nga procesi i dialogut është fatale për të dyja vendet.(Teksti- Burim Zariqi, kamera-Lulzim Fana)./21Media