Sindikata e aeroportit kërkon përmirësimin e kushteve të punës

Sindikata e aeroportit kërkon përmirësimin e kushteve të punës

Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, sot mbajtën grevën një orëshe ashtu siç e kanë paralajmëruar ditë më parë, por kjo grevë që zgjati deri në orën 09:00, krijoi tollovi të madhe dhe vonesa disa orëshe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar./21Media