Në sindikatë thonë se pushteti nuk e përfilli marrëveshjen

Loading...

Në sindikatë thonë se pushteti nuk e përfilli marrëveshjen

Në arsim do të këtë grevë njëorëshe më 14 shkurt, vendosi Sindikata e Bashkuar e Arsimit. Në sindikatë thonë se pushteti nuk e përfilli marrëveshjen. Në këtë grevë do të jenë të përfshira shkollat fillore, të mesme dhe universitet publike si dhe çerdhet e fëmijëve./21Media