Transformim i pabesueshëm

Loading...

Transformim i pabesueshëm

Ju duhet edhe një provë për të dëshmuar fuqinë e grimit? Grimerja 23 vejçare Goar Avetisayan bën transformime të pabesueshme. Puna e saj bëri që ajo të ketë më shumë se 4. 3 milionë ndjekës në Instagram, përcjell rtv21.tv

Pasi që nëpër duar të saj kaluan shumë gra, ajo vendosi vendosi të sfidonte veten – dhe ta bënte gjyshen e saj të lumtur

A pati sukses? A veproi magjia?

Jo vetëm që e bëri kjo punë, por ajo ka punuar edhe më mirë se sa pritej! Gjyshja e saj, fillimisht me flokë të zeza dhe fytyrë të mbushur me rrudha, u shndërrua në një yll të moshës së mesme! Në të vërtetë, videoja e transformimit ishte aq e popullarizuar saqë mblodhi më shumë se 1.3 milion pëlqime për disa muaj.

Gjatë procesit, gjyshja bëri disa shaka me mbesën duke i thënë: Do të ishte më mirë të më dërgoni tek mjekët mua jo tek stilistja”

Por me mjekë apo jo, një gjë është e sigurt – aftësitë e grimit të Goar Avetisyan janë aq të mira sa magjia!/21Media

Моя любимая бабуля 😭😭😭😭 как же я скучаю по всем родным , по дому ❤️❤️❤️давно хотела выложить процесс сборов , но никак руки не доходили ❤️🙌🏻 вы только посмотрите на ее лицо , будто я ее мучаю 😂😂😂 а ещё она на армянском говорит на видео : лучше бы меня к врачу отвела , а не к стилистам 😂😂😂 и что я ей голову сожгла 😂😂😂😂ну, эт она у меня так юморит😭😭❤️❤️❤️ а вы скучаете по своим бабашкам и дедушкам ?))🙏🏻🙏🏻🙏🏻 _______ My beloved granny😭😭😭😭 I miss my family and home so much❤❤❤ I wanted to post the getting ready process for a long time now, but didn’t have enough time ❤🙌🏻 just look at her face, it’s like I’m torturing her😂😂😂 and also she speaks Armenian in the video: you’d better went to the doctor with me, not to the stylists😂😂😂 and that I’ve burnt her hair😂😂😂😂 she’s just joking😭😭❤❤❤ do you miss your grandmas and grandpas?))🙏🏻🙏🏻🙏🏻

A post shared by Goar Avetisyan (@goar_avetisyan) on