Përdorni buzëkuq

Përdorni buzëkuq

Deepica Mutyala ka treguar një metodë më ndryshe që ju ofron mbulim e njollave të errëta në lëkurë.

Nëse ju vendosni buzëkuq të kuq tek rrathët poshtë syve, do t’ia dilni t’i mbuloni dhe të dukeni shumë bukur.

Shikoni më poshtë videon që ka publikuar Deepica Mutyala, me sekretet të saj të bukurisë./21Media