Mimoza Kusari – Lila, kryetare e Alternativës flet për pozitën e gruas në shoqëri

Loading...

Mimoza Kusari – Lila, kryetare e Alternativës flet për pozitën e gruas në shoqëri

Vazhdon të jetë numër i vogël i grave që marrin pjesë në vendimmarrje krahasuar me burrat, thotë kryetarja e Alternativës, njëherësh deputete në Kuvendin e Kosovës, Mimoza Kusari-Lila.

Ajo shton se, ka edhe shumë për tu bërë, ndërkaq përmend faktin se arsimi dhe ekonomia janë fushat që duhet të investohet më shumë me qëllim të ofrimit të mundësive të barabarta për të dyja gjinitë.

Në vijim intervista me Mimoza Kusari-Lilën që e realizoi gazetarja Albulena NUHA./21Media