Pacolli: Liberalizimi të ndodh gjatë presidencës së Finlandës

Pacolli: Liberalizimi të ndodh gjatë presidencës së Finlandës

Ministri i Punëve të Jashtme të Finlandës, Pekka Haavisto, ishte për vizitë në Kosovës. Ai kërkoi nga politika kosovare që të heq dorë nga  taksa ndaj Serbisë dhe të rifilloj procesin e dialogut. Haaviasto u prit në takime të  ndara nga Kryeministri në detyrë, Ramush Hatadinaj dhe nga ministri i Punëve të Jashtme në detyrë, Begjet Pacolli.

Kryediplmomati finlandez e rikonfirmoi e mbështetjen e vednit të tij për  procesin e dialogut, por edhe për liberalizimin e vizave./21Media