Hahn ka thënë se Maqedonisë i duhet kontroll dhe shtytje për të ecur sigurtë drejt rrugës së integrimeve

Hahn ka thënë se Maqedonisë i duhet kontroll dhe shtytje për të ecur sigurtë drejt rrugës së integrimeve

Komisioneri përgjegjës për zgjerim dhe fqinjësi të mirë Johannes Hahn gjatë javës së ardhshme do të qëndrojë në Maqedoni, raporton TV21.TV

Kështu ka premtuar vetë ai duke thënë se Maqedonisë i duhet kontroll dhe shtytje për të ecur sigurtë drejt rrugës së integrimit në BE dhe NATO. ”Të gjithë palët konstruktive duhet të kyçen në bashkëpunimin më të frytshëm për vendin. Jam duke shikuar mundësi që të vizitojë Shkupin gjatë javës së ardhshme, për të realizuar takime me forcat politike dhe me shoqërinë civile” ka shkruar Hahn në Twitter./21Media