Tahiri: BE-ja pa vizion të qartë,kurse Serbia po i shkel marrëveshjet.-Thaçi: Duhet të arrihet marrëveshja e paqes

Tahiri: BE-ja pa vizion të qartë,kurse Serbia po i shkel marrëveshjet.-Thaçi: Duhet të arrihet marrëveshja e paqes

Kosova dhe Serbia ka disa vite që po vazhdojnë procesin e dialogut për normalizimin e marrëdhënieve midis dy shteteve, por analistët politik vlerësojnë se Serbia po e shfrytëzon dialogun që të përfitojë më shumë prej Kosovës.

Thonë se edhe heshtja e Bashkimit Evropian ndaj shkeljeve të marrëveshjeve që po bënë Serbia është një dështim për këtë unionin evropian. /21Media