Ferizaji plaçkitet dy herë brenda dy dite

Ferizaji plaçkitet dy herë brenda dy dite

Dy shtëpi brenda dy dite në Ferizaj janë raportuar se janë plaçkitur nga disa persona dhe kanë vjedhur stoli.

Në mbrëmjen e 17 Gushtit raportohet se disa persona të panjohur me forcë kanë vjedhur sasi stoli ari dhe para të gatshme.

Përderisa këta të fundit janë nën hetime, të nesërmen në mbrëmje arrin të bëhet plaçkitja tjetër dhe me motiv të njejtë të vjedhjes, duke vjedhur nje sasi stoli ari në vlerë të konsiderushme, thuhet në raportin e Policisë së Kosovës./21Media