Ministrat në detyrë Ismaili e Hamza vizitojnë QKUK-në

Ministrat në detyrë Ismaili e Hamza vizitojnë QKUK-në

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, i shoqëruar nga ministri i Financave, Bedri Hamza, takuan menaxhmentin e Qendrës Klinike dhe Universitare të Kosovës dhe profesionistët shëndetësorë. Të dy ministrat u zotuan se pagat me rritje mjekët dhe gjithë shërbyesit civil do t’i marrin nga muaj dhjetor i këtij viti./21Media