Ministria e Kulturës dhe Filarmonia e Kosovës skeptike për adaptime të objekteve

Loading...

Ministria e Kulturës dhe Filarmonia e Kosovës skeptike për adaptime të objekteve

Adhuruesit e muzikës klasike vazhdojnë që performancat e Filarmonisë së Kosovës t’i ndjekin në hapësira të improvizuara. Deri më tani Salla e Kuqe e Pallatit të Rinisë dhe Kisha Shën Ndou në kryeqytet kanë qenë hapësirat ku janë mbajtur koncertet e Filarmonisë së Kosovës. Por, viti 2018 duket se do të jetë vit i definimit të projektit për sallën koncertale, për të cilin është bërë shumë zhurmë që nga viti 2009. /21Media