Nuk shënohen parregullësi

Nuk shënohen parregullësi

Raportohet se edhe në Drenas 28 qendrat e votimit janë hapur me kohë.

Gazetarja e RTV21 në Drenas raporton se sipas zyrtarëve të KQZ-së të gjitha vendvotimet janë hapur me kohë dhe deri më tani nuk është shënuar ndonjë parregullësi deri me tani./21Media