Pritet që pas orës 9:00 të rritet interesimi i qytetarëve

Loading...

Pritet që pas orës 9:00 të rritet interesimi i qytetarëve

Në Pejë janë 24 qendra votimi me gjithsej 132 qendra vendvotimi dhe pritët që gjatë ditës së sotme të votojnë 109mijë e 558 qytetarë.

Sipas gazetares se RTV21 nga Pejë, tani për tani nuk vërehet interesim i madh për të votuar,  por siç ka treguar ajo sipas zyrtarëve të mbikqyrjes së qendrave të ndryshme të votimit nga përvoja e kaluar thuhet se në qytetin e Pejës numri i qytetarëve që pritet të votojnë është pas orës 9:00 ./21Media