Në Prishtinë hapet dyqani i dytë "TeshaVesha"

Në Prishtinë hapet dyqani i dytë “TeshaVesha”

Fondacioni humanitar “Aksioni për Nëna dhe Fëmijë” vazhdon aksionin për uljen e shkallës së vdekshmërisë së nënave dhe fëmijëve në Kosovë dhe për t’iu afruar sa më shumë këtij qëllimi, sot hapet dyqani i dytë të bamirësisë “Teshavesha”.

Dyqani i dytë i bamirësisë  “Teshavesha” hapet në rrugën “Armend Daci”, Bregu i Diellit, përballë memorialit të Enver Malokut.