Gjatë gjithë javës do të mbahen aktivitete rinore

Gjatë gjithë javës do të mbahen aktivitete rinore

Organizata Access organizon sot ceremoninë e hapjes së “Javës së Kulturës”, në Vushtrri e cila mbahet në Kala.

Java e Kulturës organizohet nga Organizata Access dhe mbështetet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Përmes aktiviteteve të shumta në kuadër të Javës së Kulturës, Access synon të krijojë mundësi ndërveprimi për të rinjtë duke përmirësuar kuptueshmërinë e vlerave të dialogut ndërkulturor, promovimin e tolerancës, komunikimin dhe mirëkuptimin e ndërsjellë kulturor.

Gjatë gjithë javës do të mbahen aktivitete rinore që promovojnë dialogun ndërkulturor.