Mundësi bashkëpunimin mes bizneseve në Kosovë dhe atyre nga diaspora

Mundësi bashkëpunimin mes bizneseve në Kosovë dhe atyre nga diaspora

Rrjetet e Bizneseve të Diasporës Shqiptare nga Evropa, në bashkëpunim me USAID-in hapën Konventën e Bizneseve, e cila synon krijimin e marrëdhënieve të reja të partneritetit mes bizneseve në Kosovë dhe atyre në diasporë./21Media