Hapja do të bëhet në orën 20:30

Hapja do të bëhet në orën 20:30

Sonte hapet edicioni i 11-të i panairit të librit “Prizreni 2019”.

Në këtë edicion do të marrin pjesë shtëpi botuese nga Kosova, Shqipëria e Maqedonia dhe Turqia.

Mbrëmjeve do të ketë programe letrare në ambient të hapur në qendër të qytetit ku do të ftohen autorë të ndryshëm.

Panairi i librit “Prizreni 2019” hapet sonte zyrtarisht prej orës 20:30 dhe do të qëndrojë i hapur deri të dielën.